Logo Companie Basic

Pareri Topmed Srl

Rating 4.50/5.00 din 6 pareri

  Parerile utilizatorilor despre Topmed Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Liliana

2.00/5.00

"Comportament inadecvat fata de pacient"

După ce că ești asigurat,duci un bilet de trimitere decontat de casa,deci ei își iau toți banii de la casa înapoi,imfla preturile FF tare,2 nopți cazare cu mâncare 4000 Ron!! In total 9000 pt scos fierea,din care eu am platit 4300,este ceva putred aici,plus o asistenta,M Manuela cu un comportament jalnic,a strigat și să a rățoit la mine,in ideea in care bolnavii merg la privat tocmai pt a se comporta frumos cu ei.Parcare nu au,deci e jale la un așa spital care este la str principala,aștepți mult peste tot și personalul nu este ceea ce ar trebui sa fie !

04/10/2023
Share:

Lili Luca

5.00/5.00

"Dna doctor Corina"

Dna doctor Corina Ionita, un medic de exceptie cu multa rabdare si mult respect pentru pacienti. O recomand cu mare drag. Medici ca d-na doctor Ionita Corina gasim mai rar si de aceea trebuie apreciati. Am ajuns la dumneai in urma unui cancer la san descoperit la mama mea. Ea ne-a recomandat si medicul chirurg, pe dnul dr Nicolescu Cosmin, care a operat-o pe mama mea. Dna Ionita este o profesionista, amabila, atenta la nevoile pacientului, explica totul amanuntit si lucreaza excelent. Atat dumneai, cat si dnul chirurg Nicolescu niste oameni cu suflet mare, care au facut-o bine pe mama mea. Va multumesc din suflet pentru tot!

01/11/2021
Share:

Ana Maria Matis

5.00/5.00

"Ii multumesc Dnei"

Ii multumesc Dnei Doctor petru implicarea profunda in tratarea cazului meu, un caz mai complicat. A cautat si gasit solutiile cele mai bune, fapt in urma caruia ma simt foarte bine, nu doar sufleteste, vreau sa spun - in primul rand - clinic. La fiecare vizita, imi explica si pe intelesul meu, detaliile despre tratamentul si stadiul in care ma aflu cu boala, mereu simt discutia intre noi, nu numai ca o relatie Doctor-pacient, ci - mai mult, ca o discutie in familie. Ii simt in suflet sprijinul, la fel cum il am din partea familiei mele.

01/11/2021
Share:

Beàta Simon

5.00/5.00

"Többször voltam már"

Többször voltam már itt, mindig időben vagy még idő előtt sorra kerültem. Segítőkész,profi személyzet. Csak jó tapasztalataim vannak. Műtéten is estem már át itt,nagyon kedvesek voltak úgy az orvosok, mind a személyzet többi tagja. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

01/11/2021
Share:

Marian Marian

5.00/5.00

"Ii multumesc din"

Ii multumesc din suflet Domnului Doctor Mihai Cojocaru, medic la sectia de radioterapie. Timp de 6 saptamani, sotia mea a facut sedinte de radioterapie, in grija Dlui Doctor. Sprijinul dumnealui nu s-a incheiat dupa radioterapie. Tinem legatura si in prezent. Interesul pentru evolutia sotiei mele il mentine cu drag si in prezent. Are o echipa minunata acolo. Le multumesc tuturor. Ii simt pe toti ca fiind parte din familie.

01/11/2021
Share:

Kiss Erzsebet Mihaela

5.00/5.00

"Dl. Doctor Chirila"

Dl. Doctor Chirila Stefan. RECOMAND CU INCREDERE

01/11/2021
Share:

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Str. Dorobantilor 1

Localitate
TARGU MURES, MURES

Website
https://www.topmed.ro/

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul