Logo Companie Basic

Pareri Euro Unelte Trading Srl

Rating 1.00/5.00 din 15 pareri

  Parerile utilizatorilor despre Euro Unelte Trading Srl

Acorda un rating

Am citit si sunt de acord cu politica GDPR si Conditiile de Utilizare

Publica Parerea

Vasile

1.00/5.00

"Mare țeapă! De evitat"

Am cumparat o pompa de apa DSU 50, după circa 30 minute s-a defectat . a inceput sa scoată fum din motor, am facut retur si inca astept sa primesc banii ( de o lună) NU CUMPĂRAȚI!!! SUNT ȚEPARI!!!

04/10/2023
Share:

Rusu

1.00/5.00

"ANPC mai mergeți în control pe la țepari"

Nu cumpărați de la Eurounelte ,este un magazin online de care dă țepe clienților Alo ,ANPC, mergeți pe la ei in control și verificați sper să nu fiți părtinitori ,ca6 spagarii știu să acționeze

22/08/2023
Share:

Lucian

1.00/5.00

"Compresor 100 litri ,liderman"

Cel mai defect compresor ,l-am folosi 2 zile a câteva minute pe zi ,sa stricat l-am trimis anapoi a zis cai de vina siguranta,l-am primit anapoi,l-am folosit o jumate de ora și a crăpat ,se ancalzea motoru electric peste masura ,antrun cuvat o mare teapa

18/07/2023
Share:

Niță Radu

1.00/5.00

"Produs bun dar trimis spart"

Am cumpărat o pompă electrică de stropit si cu toate că prețul nu este unul mic a fost trimisa cu protectia de la spate spartă. Nu am deschis coletul (mea culpa)dar la întrebarea mea ce sa întâmplat, de ce a fost trimisă asa cei de la Euro unelte mi-au scris că merge si așa. Așa răspuns mai rar.Un magazin de toată jena .Angajati (uni dintre ei la fel,nu generalizez).Un operator imi spune să rup ce este spart si să o folosesc așa. Așa angajati mai rar.Si ne mai întrebăm de ce merge cum merge tara aceasta.

11/07/2023
Share:

MONA

1.00/5.00

"Accesorii produse schimbate cu unul de proasta cslitate"

Cultivatorii Elefant al motocoasei in 4 timpi de calitate proasta, vandut la prețul unui produs de calitate. inselaciune.Eurounelte nu vor sa îl schimbe, nu vor sa faca retur.Nu cumpărați de la ei, va duc cu vorba sa treacă cele 14 zile de retur.

23/05/2023
Share:

Taifas Silviu

1.00/5.00

"Betoniera Liderman"

Nu cumparati, eu am luat betoniera Liderman( cica German quality) si nu merge mai mult de 3 betoniere. Am sunat de zeci de ori la ei si au trimis curierul dupa 2 sapt( bineinteles ca au uitat sa completeze cererea de ridicare si a trebuit sa sun iar). In sfarsit a venit curierul si la ridicat; astept o sapt si cum nu primesc nici un update sun iar si primesc acelasi raspuns sec-este in service si cand e gata vi se trimite. Dupa alte cateva zile vine si motorul, bineinteles fara sa sune nimeni sa imi spun care a fost problema. Sun iar si mi se zice sa citesc foaia cu care a venit pe care scria ca ei nu au gasit nici o problema si ca daca se incinge e de la siguranta termica din bobinaj-ACESTA FIND MOTIVUL PT CARE L-am trimis. Sun iar si mi se zice ca la ei nu a avut nimic si ca sa il probez. Il probez si bineinteles ca nu merge si una peste alta realizez ca mi sa trimis si motorul gresit acesta avand 800w si al meu 1300w. Sun iar si le zic ca tot nu merge si ca mi sa trimis si motorul gresit dar cel care a preluat apelul ma mai si intreaba dupa cate betoniere se opreste- ii repet ca este irelevant ca este motorul gresit. Bineinteles ca nu poti vb cu un superior sau sa ti se trimita un email cu discutia avuta( poate am eu prea multe asteptatri dupa 20 de Anglia). Nici un considerent ca ai lucrari incepute/ ca vremea trece si nu se mai pot face. Regret achizitia facuta.

18/08/2022
Share:
Pagini

Status Companie

Firma nu detine cont

Reprezinti aceasta companie?

Info Companie

Adresa
Aleea Luncsoara 10

Localitate
SECTORUL 2, BUCURESTI

Website
--

Afisare Rating

Adauga pe site-ul tau

rating widget

Codul de integrare

Copiaza si introdu codul de integrare
in site-ul tau pentru a afisa ratingul