Politica De Confidentialitate a platformei si aplicatiilor mobile 2cents

Protectia Datelor Personale

2cents se obliga sa protejeze si sa respecte datele personale ale fiecarui membru, beneficiar si partener al nostru, asigurandu-ne că acestia stiu oricand ce date avem, cum le procesam si ce drepturi au asupra lor.

Colectarea datelor

2cents proceseaza, in general, date personale in urmatoarele situatii: formulare de introducere firme/produse, formulare de exprimare pareri despre produse/firme si formulare de inregistrare cont.

Folosim serviciul Google Analytics pentru a putea evalua traficul de pe site-ul noastru, fara insă a putea identifica personal vizitatorii.

Obtinerea datelor

Procesam direct numai date pe care dvs. le transmiteti și exclusiv cu acordul tău (exprimat expres, prin bifarea unor casute prin care iti exprimi acordul).

Inainte de a colecta orice fel de date personale, te informam si iti cerem acordul. Nu colectam datele tale de la terte parti, nu cumparam datele tale si nici nu le vindem.

Colectarea datelor trebuie să aibă întotdeauna o bază legală. Astfel, noi colectăm datele tale in baza: acordului exprimat de tine, realizarea misiunii organizatiei (adică într-un interes legitim), obligatii legale sau contractuale.

Stocarea datelor

Pentru stocarea datelor tale folosim baze de date securizate de tip MySQL, pe serverul inchiriat al 2cents.ro

Stocarea datelor tale se face strict in scopul pentru care ne-ai dat acordul sa colectam informatiile, iar accesul la acestea este oferit doar catre persoanele care au sarcini directe in atingerea acelui scop.

Site-uri ale unor terte parti

Din cand in cand, acest site poate include si link-uri catre alte site-uri web. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a va oferi informatii suplimentare. Aceasta politica se aplica numai in cazul acestui site, prin urmare, daca urmati un link catre un site terta parte, asigurati-va ca cititi politica de confidentialitate de pe acel site.

Drepturile tale

Poti sa ne soliciti sa iti actualizam datele sau sa le portam, in funcție de caz. In timp, toate aceste lucruri se vor putea intampla in mod automat online.

Ne poti solicita sa iti spunem ce date personale detinem in acest moment despre tine. Te poti astepta sa avem strict datele pe care chiar tu ni le-ai furnizat, de exemplu prin completarea unui formular de expirare a unei opinii.

Ai dreptul sa soliciti stergerea si distrugerea datelor personale pe care le avem despre tine.